Telefoon 020-5733400 | info@hcg.net

Artificial Intelligence in Actie

01-07-2019

Op 20 juni heeft Muriël Serrurier Schepper, samen met haar co-auteur Taco Hiddink, het boek Artificial Intelligence In Actie gepresenteerd.

Tijdens deze middag op de Digital Hub van Yes! Delft werd het eerste exemplaar overhandigd aan de icoon van de Nederlandse Artificial Intelligence (AI) geschiedenis, professor dr. Jaap van den Herik.

 

Artificial Intelligence In Actie geeft een realistisch beeld van wat AI is, wat er mogelijk is met AI op jouw vakgebied of in jouw sector, zodat je geen kansen meer misloopt, maar juist waarde creëert.

Je ontdekt met welke AI-innovaties je in jouw eigen organisatie aan de slag kunt en hoe je dat praktisch voor elkaar krijgt, om zo je concurrentiepositie te versterken. Inclusief checklists, tips en praktijkervaringen van toonaangevende bedrijven zoals Rabobank, Achmea en ABN AMRO.

Mocht je meer over het boek willen weten of met Muriël in gesprek willen gaan, neem dan gerust contact met haar op:

Serrurier.schepper@hcg.net of via 06 - 10 95 60 21

 

Terug naar overzicht

Nieuws

2019-06-28

Habeko Wonen zoekt lid Raad van Commissarissen Maatschappelijk Ondernemerschap/HRM

Habeko Wonen wordt in deze procedure begeleid door Threes Klop, Holland Consulting Group.

Voor nadere informatie kunt u haar telefonisch bereiken via kantoor: 020-5733410 of mobiel: 06-51986009.

Het profiel is hier te downloaden.

Belangstelling voor deze vacature kunt u kenbaar maken tot 21 juli 2019 door toezending van uw cv en motivatiebrief per email aan: werving.klop@hcg.net

Lees verder

2019-04-10

Je werkt niet bij Holland Consulting Group, je bent Holland Consulting Group

Bijna 30 jaar Holland Consulting Group. Ruim 35 boeken, honderden artikelen en zelfs business programma's op tv. De werkende mens liep als rode draad door zijn adviespraktijk en talrijke publicaties. Op 2 maart 2019 was het mooi geweest. Loek Wijchers beëindigd zijn imposante carrière en stopt als werkende mens. Geen adviesopdrachten meer, geen nieuwe boeken en ook niet meer het podium op als spreker of dagvoorzitter.

Lees verder

Top