Telefoon 020-5733400 | info@hcg.net

Evaluad-model maakt campagnes effectiever

09-03-2017

John Koster in het februari nummer van MarketingTribune over zijn nieuwe Evaluad-model dat hij met anderen heeft ontwikkeld. Download hier het artikel.

John Koster in het februari nummer van MarketingTribune over zijn nieuwe Evaluad-model dat hij met anderen heeft ontwikkeld. Download hier het artikel.

Winnaarsmodel’ voorspelt succes van campagnes
Wat zou het mooi zijn als je, voordat je met een campagne de straat op gaat, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het resultaat kunt voorspellen.
Onderzoeker en strateeg André Koster beweert in het tijdschrift Adformatie dat dit mogelijk is, mits we maar willen leren van het verleden. Lees hier het artikel.

Terug naar overzicht

Nieuws

2020-01-10

Centrada zoekt een voorzitter en lid raad van commissarissen

Centrada wordt in deze procedure begeleid door Threes Klop, Holland Consulting Group.
Voor nadere informatie kunt u haar telefonisch bereiken via kantoor: 020-5733410.

Het profiel is hier te downloaden.

Belangstelling voor deze vacature kunt u kenbaar maken tot 2 februari 2020 door toezending van uw cv en motivatiebrief per email aan: werving.klop@hcg.net

 

 

Lees verder

2019-11-05

Elke koekenbakker kan zich adviseur noemen

Maar wanneer doen we ons advieswerk nou goed? En is adviseur zijn überhaupt een vak? Zo ja, dan is het ook belangrijk dat je als professional verantwoording wilt afleggen aan het vak. Immers, ben je een professional of niet? Want anders is er een voedingsbodem voor opportunisme in adviezen en middelmatigheid in kwaliteit. En als we elkaar niet de maat nemen, dan kan elke koekenbakker zich adviseur noemen. Daarmee holt het vak uit en de waarde die ons werk kan hebben.

Klik hier om het volledige artikel op Management & Consulting te lezen.

Lees verder

2019-10-10

Artificial Intelligence biedt HR de kans om een grotere rol te pakken

Nauwelijks HR-professionals in de zaal! Collega Muriël Serrurier Schepper verbaast zich er elke keer weer over als ze een congres over Artificial Intelligence bezoekt. ‘Als AI ons werk gaat veranderen, dan wil je dat als HR toch als eerste weten?’ De schrijver van het boek Artificial Intelligence IN ACTIE is er net zoals collega Cris Zomerdijk van overtuigd dat de komst van AI grote kansen biedt voor HR.

Klik hier om het volledige artikel op Insights te lezen. 

 

Lees verder

Top