Telefoon 020-5733400 | info@hcg.net

Digitale Transformatie & Data Analytics

Inzet van nieuwe Informatie Technologie als Artificial Intelligence en Cloud, vereist een andere manier van werken en denken in uw hele organisatie. Niet de techniek, maar de veranderkundige aspecten zijn voor veel bedrijven de grootste uitdaging bij het benutten van nieuwe technologie. Holland Consulting Group is al jaren succesvol in het veranderen van organisaties.

Wij vertellen u graag over de toepassing van onder andere Data Science, Artificial Intelligence (AI), Business Process Management en Cloud-toepassingen voor uw organisatie. Wij adviseren u over de inrichting, bemensing en financiën van uw (IT-) organisatie en uw Project Portfolio Management. Wij begeleiden u bij het zetten van concrete stappen in deze richting en het realiseren van echte waarde.

De afgelopen jaren hebben onze adviseurs onder meer de volgende resultaten gerealiseerd:

  • Centre of Excellence opgezet voor innovatie door inzet van Artificial Intelligence
  • Implementatie van Agile/Scrum/DevOps werkwijze en projectaansturing
  • Chatbot implementaties voor het beantwoorden van klant en medewerkersvragen
  • Inrichten Project Portfolio Management voor strakke aansturing innovatieprojecten
  • Inzet Business Process Management voor optimalisering en digitalisering van processen

 Neem contact op met Muriël Serrurier Schepper of Frans van Neerbos voor een afspraak.

Specialisten


Frans van Neerbos

“Succesvolle organisaties benutten informatietechnologie optimaal om hun processen continu te verbeteren en nieuwe producten aan te bieden. Digitale Transformatie is de verandering waarbij kennis van IT een onderdeel wordt van de lijnorganisatie. Dat vraagt om een andere samenwerking en andere aansturing. Ik begeleid bij het bepalen van de IT-strategie en ondersteun de organisatieverandering. Waar gewenst geef ik leiding aan het programma of de betrokken IT-organisatie.”

Meer info

Terug naar overzicht

Top