Telefoon 020-5733400 | info@hcg.net

Cris Zomerdijk

“Ik heb een passie voor ‘game changers’; organisaties waar wordt ingezet op innovatie, klantgerichtheid en ondernemerschap.” “Ik zie het als persoonlijke missie om mijn enthousiasme en positieve energie over te brengen op andere professionals en hen beter te laten presteren”

Cris Zomerdijk is organisatieadviseur en vennoot bij Holland Consulting Group. Hij is gespecialiseerd in het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie bij dienstverlenende organisaties. Daarnaast is hij actief als gastdocent aan de Baak en Maastricht School of Management, auteur en frisse managementspreker die professionals weet te inspireren om veranderingen in gang te zetten.

Terug naar overzicht

Contactinformatie
E-mail: zomerdijk@hcg.net
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/criszomerdijk/
Twitter: zomerdijkcris
Website: www.deondernemendeprofessional.nl

Secretariaat 
Soraya Friedrich : 020 - 57 33 407

 

Drs. Cris J. Zomerdijk begeleidt als veranderkundige dienstverlenende organisaties bij het beter inspelen op de veranderende omgeving en realiseren van hun strategie. Cris staat bij opdrachtgevers bekend om zijn enthousiasme, ondernemerschap en positieve energie. 

Naast zijn advieswerkzaamheden is hij als gastdocent verbonden aan de Maastricht School of Management, Rotterdam School of Management en de Baak. Cris is een veelgevraagd spreker en verzorgt regelmatig incompany programma's op het gebied van verandermanagement en professionalisering.

Op basis van zijn nieuwsgierigheid en eigen professionalisering publiceert hij regelmatig artikelen en (onderzoeks)rapporten over organisaties en individuen die succesvol weten te veranderen en nieuwe manieren van organiseren in praktijk brengen. In 2012 is zijn boek 'De Ondernemende Professional' gelanceerd op Nyenrode en in 2014 schreef hij als gastauteur een bijdrage in het boek ‘Ondernemend Adviseren’.

Belangrijkste expertise

  • Het vergroten van intern ondernemerschap
  • Het versterken van de commerciële slagkracht
  • Het verbeteren van de klantgerichtheid, dienstverlening en cultuur

Typische vragen die opdrachtgevers aan Cris Zomerdijk voorleggen:

  • Help ons de strategische doelen te vertalen naar concrete verbeteringen in werkwijze, houding en gedrag binnen de teams.
  • Help ons de ‘pijl om te draaien’ en de commerciële slagkracht, innovatie en het eigenaarschap voor de resultaten te vergroten.
  • Help ons met het doorbreken van de onderstroom, taaiheid en weglekkende energie in de verandertrajecten.
  • Help onze vakprofessionals verder te ontwikkelen richting ondernemende en klantgerichte adviseurs.
  • Help ons een spiegel voor te houden en door jouw enthousiasme, kennis en kunde in beweging te komen.
Top