Jorieke Markerink

‘‘Ik wil de kloof dichten tussen alle generaties op de werkvloer, zodat zij samen mooie dingen kunnen bereiken voor de wereld om hen heen.’’

Jorieke Markerink

Drs. Jorieke Markerink bouwt bruggen tussen verschillende generaties op de werkvloer.  Als adviseur, procesbegeleider of facilitator lost ze intergenerationele conflicten op die de samenwerking en het succes van de organisatie in de weg staan. Het kweken van wederzijds begrip tussen verschillende generaties staat in haar aanpak vaak centraal. Daarnaast heeft ze tal van trainingen en presentaties ontwikkeld rond het thema generatiemanagement & age inclusivity. Dankzij haar ruime ervaring in het bedrijfsleven is ze goed in staat vraagstukken door een commerciële en resultaatgerichte bril te bekijken.

Jorieke heeft een achtergrond in internationale bedrijfskunde. Na haar master aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, is zij achtereenvolgens als management trainee en innovatie-consultant bij de Rabobank werkzaam geweest. Jorieke is gefascineerd door de impact die generatiediversiteit heeft op de business performance van de organisatie.


Rob Bertels

Persoonlijke effectiviteit & leiderschap


Hans Hopmans

Strategische Inkoop & Propositie Ontwikkeling


George van Houtem

Onderhandelen


Threes Klop

Werving en selectie van bestuurders en toezichthouders


John Koster

Strategische Marketing


Lambert Koster

Strategie, innovatie & design


Barbara Lammers

HR Specialist / Human Capital Development


Jorieke Markerink

Generatiemanagement & Age Inclusivity


Gert-Jan van der Vossen

Strategie, financiën, besturing & governance


Cris Zomerdijk

Organisatievernieuwing


Willem Vrakking

Oprichter van Holland Consulting Group


Margriet Snel

Financiële administratie


Soraya Friedrich

Secretariaat

Top