Telefoon 020-5733400 | info@hcg.net

Muriël Serrurier Schepper

“Mijn kracht is om (technisch) moeilijke onderwerpen begrijpelijk te maken en vervolgens mens en technologie met elkaar te verbinden en resultaten te bereiken.  Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met kunstmatige intelligentie (artificial intelligence) vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats omdat mijn achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie en mijn ervaring met IT en data science projecten samenkwamen’’

Terug naar overzicht

Secretariaat 
Jutta van Dijk      : 020 - 57 33 406
Soraya Friedrich : 020 - 57 33 407

Muriël Serrurier Schepper was van 2000-2002 als adviseur in dienst van Holland Consulting Group. Sinds 1 april 2019 is zij als associate partner verbonden aan Holland Consulting Group. Muriël is vanaf 2006 in verschillende rollen (o.a. projectmanager en business consultant) werkzaam op het gebied van IT en data science. Zij heeft  zich verder gespecialiseerd in digitaliseringstechnieken zoals artificial intelligence en chatbots. Ze adviseert op verhelderende wijze zowel directieteams als HR- en IT-afdelingen over de toepassingsmogelijkheden van artificial intelligence.

Tevens is zij oprichter van AI-Training. Vanuit passie, ervaring en enthousiasme krijgen deelnemers alles te weten over AI. Deelnemers gaan direct met eigen organisatorische uitdagingen aan de slag.

Muriël is een veelgevraagd spreker op (internationale) congressen. In haar boek Artificial Intelligence In Actie biedt zij organisaties handvaten om AI-oplossingen te bedenken en succesvol te implementeren. Daarnaast is zij mentor bij Yes!Delft en coacht zij startups op het gebied van artificial intelligence.

Top