Lambert Koster

‘Voor mij is het de uitdaging om de wezenlijke patronen te vinden in complexe vraagstukken, onderwerpen met een open blik te benaderen en bovenal – samen met betrokkenen – creatief te durven experimenteren om tot een werkende en gedragen oplossing te komen’

Lambert Koster

Lambert heeft een achtergrond in Hotelmanagement en Bedrijfskunde. Na eerst een periode als executive education manager te hebben gewerkt, heeft hij de overstap gemaakt naar de consultancy. De eerste jaren in loondienst bij een trainingsbureau, later als verantwoordelijke voor learning & development binnen een strategie consultancy organisatie en daarna als zelfstandig ondernemer van zijn eigen training & adviesbureau.

Lambert verzorgt al jarenlang (bedrijfskundige) leergangen, onder meer voor medisch specialisten, ziekenhuisapothekers en openbare apothekers, huisartsen en bestuurders van zorggroepen. Voorts is hij als trainer/coach verbonden aan de Baak, Human Insight en Top Executive Care.

Lambert richt zich bij voorkeur op organisatievraagstukken, waarbij strategie, innovatie & design en leiderschaps- en teamontwikkeling de rode draad vormen.


Rob Bertels

Persoonlijke effectiviteit & leiderschap


Hans Hopmans

Strategische Inkoop & Propositie Ontwikkeling


George van Houtem

Onderhandelen


Threes Klop

Werving en selectie van bestuurders en toezichthouders


John Koster

Strategische Marketing


Lambert Koster

Strategie, innovatie & design


Barbara Lammers

HR Specialist / Human Capital Development


Jorieke Markerink

Generatiemanagement & Age Inclusivity


Gert-Jan van der Vossen

Strategie, financiën, besturing & governance


Cris Zomerdijk

Organisatievernieuwing


Willem Vrakking

Oprichter van Holland Consulting Group


Margriet Snel

Financiële administratie


Soraya Friedrich

Secretariaat

Top